Anmeldelser om forlaget

Pia Reesen Brønnum, 7/11-2015:
Effektiv og hurtige vurderinger.

Louise Lund Olesen, 23/11-2015:
Forlaget er et rigtig fint sted at starte, som ny forfatter. De giver mange en chance, og derfor synes jeg det er rimeligt, at man spytter lidt i kassen selv, da de jo også tager chancer, der måske fejler, men det er netop derfor jeg godt kan lide forlaget. 
Ift. min erfaring, med min debut "Da Victor rejste til den 7. himmel for at finde Bedste", har oplevelsen været god fra start til slut. De hjalp mig med korrektur, med hvad der fungerede og ikke fungerede, med opsætning af bogen og vejledede mig gennem alle aspekter og gjorde en stor del af arbejdet, for det er altså et rigtigt forlag, selvom mange fejlagtigt tror det er selvudgiverforlag. Der er rigtige mennesker, med uddannelse bag, der sidder og gennemgår alle aspekter med forfatteren. Derefter, sendte de mig en liste over de medier de havde kontaktet, og jeg blev spurgt om jeg kendte nogen, der udover denne liste, ville anmelde min bog. Derudover hjalp og vejledede de, med hvad jeg måtte have brug for, både egen reklamation og salg osv.
Jeg kan kun anbefale forlaget, som start til nye forfattere, men man skal også være klar på, at når man er ny, skal man gøre en del selv for, at blive set og hørt. Selvom forlaget, underordnet hvilket, gør en del, skal man også selv hjælpe til. Det er vigtigt at huske.
Jeg lærte en masse om redigerings- og udgivelsesprocessen, af at have udgivet ved Mellemgaard og fortryder det ikke, da de har behandlet mig som jeg synes et forlag af deres størrelse bør.

Randi Riisom, 10/7-2015:
Som forfatterdebutant vil jeg gerne rose forlaget for godt og positivt samarbejde, hurtig respons, grundighed samt venlige og imødekommende medarbejdere. Det giver absolut 5 stjerner

Søs Beck, 26/11-2015:
Effektiv hurtig. vurdering, brugbar rådgivning.

Kirsten Gramm Mogensen, 8/1-2015:
Forlaget har en bred forståelse af, hvad det vil sige, at turde satse...

Helle Bengtsson, 2/5-2015:
Som nyslået forfatter, er det spændende og seriøst forlag. Deres hjælpsomhed og hurtige respons er enestående. Det at de giver ukendte forfatter chancen, er med til at fremme lysten til at skrive.

Bit Børløv Eriksen, 10/12-2104:
Tak for samarbejdet! Vi er meget glade for vores bog "Vidunderlig Vinter", der er udgivet af forlaget mellemgaard. Nu er vi meget spændte på læsernes reaktioner - og håber bogen kommer til at bringe mange kreative timer i vintermånederne!

Birgitte Dyrberg, 2/5-2014:
Godt forlag med seriøse og professionelle redaktører...

Chanthorn Sørensen, 23/4-2014:
Jeg synes det er et spændende forlag som giver nye og spændende bøger ud som man ikke kender. Samt giver ukendte forfatter håb om at bruger deres evner til at se om de er gode til at skrive historier , fiktion, sci-fi , gys, digte eller krimi. Jeg synes Forlaget Mellemgaard er et fint sted at starte sin forfatter karriere.

Johannes Lundstrøm, 12/3-2014:
Effektiv og hurtig samarbejdspartner

Benthe Ladefoged Nielsen, 28/5-2015:
Jeg siger tak for et rigtig godt samarbejde med forlaget: Kaj, Simon, Sabine og Linett.

Mette Thomsen
Kære Peter
Jeg har nu læst det igen - jeg synes, det er en god bog!
Mit forslag er, at du prøver Forlaget Mellemgaard, som jeg gav et godt kig på BogForum, og som, jeg synes, ser lovende ud: http://mellemgaard.dk/page/manuskripter-10/
Så vil jeg krydse fingre og tæer!
Bedste hilsener, Mette Thomsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar