Forlagets medarbejdere

Team Mellemgaard består af følgende medarbejdere: 

Redaktører
Jens Eichler Lorenzen. Født 1974. Mag.art. i litteraturvidenskab. Erfaring med anmeldelse af skønlitterære bøger. Oversætter fra dansk til engelsk og kommunikationsarbejde.

Charlotte Levin. Født 1972. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Har tidligere arbejdet med bl.a. marketing og kommunikation, som underviser, oversætter og med rådgivning af iværksættervirksomheder. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.

Jakob Krohn. Født 1965. Mag.art. i litteraturvidenskab med sidefag i religion og supplerende fag på nordisk. Har redigeret bøger for Syddansk Universitetsforlag, fungeret som underviser/censor samt arbejdet i biblioteks- og ungdomsskoleverdenen.

Jonas Aagaard Dinesen. Født 1983. Senest uddannet bachelor of arts i litteraturvidenskab ved Syddansk Universitet. Har bl.a. erhvervserfaring fra detailhandel og social- og sundhedssektoren.


Nicole Faxholm Pedersen. Født 1994. Bachelor of arts i litteraturvidenskab ved Syddansk Universitet, med sidefag i æstetik og kulturanalyse. Kandidatstuderende i Kultur og formidling.


Andreas Olaf Larsen. Født 1984. Kandidatstuderende i litteraturvidenskab ved Syddansk Universitet. Uddannet tømrer og erhvervserfaring fra reastaurationsbranchen.
Julie Blanca. Født 1991. Bachelor of arts i dansk og skrivekunst. Cand.mag. i dansk ved Syddansk Universtitet.

Maya Jensen. Født 1992. Kandidat i litteraturvidenskab med tilvalg i Kommunikation, retorik og formidling. Har blandt andet arbejdet som korrekturlæser, redaktør, metadataskribent og oversætter.

Simone Fjeldsø Larsen. Født 1994. Bachelor of arts i informationsvidenskab og kulturformidling ved det informationsvidenskabelige akademi, med sidefag i læsefestival og læsekampagner.
Korrekturlæsere
Solveig Kemp Hessellund Petersen. Født 1968. BA i engelsk og historie. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.

Charlotte Levin. Født 1972. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse

Salg, PR & markedsføring
Ditte Kjærgaard. Stud.mag.- International virksomhedskommunikation med engelsk og medier ved Syddansk Universitet. 

Karina Schmitt. BA i spansk og spansk-amerikanske studier med engelsk sidefag. Cand.mag.- studerende i spansk-amerikanske studier ve d Syddansk Universitet.

Grafisk produktion
Forlaget har en inhouse grafisk afdeling, der varetager alle forlagets grafiske opgaver.

Mediegrafikere Christina Andersen, Britt Dahl Jensen, Sabine Puk Sørensen, Katrine Hestvang Risager og Kasper Olsen.

Forlagschef

Kaj Sørensen. Erhvervserfaring i forlagsbranchen, den grafiske branche og reklamebranchen. Uddannet kontor-allround og HD i afsætning. Opvokset i Sydjylland, bosiddende i Odense.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar