onsdag den 15. maj 2019

Se vores spændende udvalg af digte

Forlaget mellemgaard har et stort udvalg af forskellige digtsamlinger. Herunder vil vi gerne præsentere 3 udvalgte digtsamlinger, for at du kan få et indblik i hvilke forskellige spændende digte, forlaget udgiver. 


Første digtsamling er skrevet af Ann R. Sørensen, der skriver nogle meget kontrastfyldte digte, der både handler om lyset og mørket. Med digtsamlingen belyses følelsen af at falde i et dybt sort hul, samtidig med at forfatteren vil bevise, at man godt kan ændre sine tanker i retningen af det positive. 

Af Ann R. Sørensen  


Anden digtsamling er skrevet af Lita Domino. Digtene handler om at lære sig selv at kende på trods af, at man tidligt i barndommen er blevet gjort forkert i sin egen krop. Emnerne håb, samtale, forløsning og kærlighedens sejr bliver behandlet i digtsamlingen.
Af Lita Domino 


Tredje digtsamling er skrevet af Kenn Hansen, der er uddannet som zoneterapeut og massør. Med relation til hans erhvervsmæssige baggrund er meningen med hans digtsamling at belyse, hvordan de forskellige tanker og tankemønstre har betydning for balancen mellem vor psyke, personlighed og sjæl. Digtsamlingen er skrevet med håbet om at hjælpe dig med at åbne op og få dig guidet ind til det bedste i dig.
Af Kenn Hansen 


Alle digtsamlingerne kan købes på www.mellemgaard.dk, hvor det også er muligt at læse mere om de tre digtsamlinger og mange af forlagets andre bøger 📚


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg