mandag den 10. februar 2020

Nye udgivelser hos Forlaget mellemgaard - februar 2020

NYE UDGIVELSER FEBRUAR 2020



Forlaget mellemgaard udgiver i dag den 10. februar en række nye bøger! Der er alt fra madlavningsbøger, til børnebøger og spændende romaner.

Et udvalg af bøger i alle genrer:


Emilie Månestjerne - en ny begyndelse er skrevet af den unge pige L. B. Jensen. Bogen er det første bind i en ny spændende serie, som handler om Emilie Månestjerne, en pige på 16 år som elsker at danse og bor i Tokyo med sine forældre. 

Emilie tror at hun er en almindelig teenager, men på en sommerferie hos sine bedsteforældre i Danmark opdager hun, at hun har magiske kræfter. Der bliver vendt op og ned på hendes liv, efter hun har læst en legende om sig selv og en dreng, som er udvalgt til at beskytte hende. 

Hun er udset til at besejre den onde Skyggekonge og redde to verdner fra en grusom skæbne. Hun ender på en engelsk kostskole, fordi hendes forældre opdager, at hun har danset i mange år bag deres ryg. På skolen skal hun lære at tro på magi og at kontrollere sine kræfter. Det bliver en helt ny begyndelse for hende, og vil hun klare det?

Bestil bogen her.

SUND KOST OG GODE VANER er en madlavningsbog skrevet af Gitte Bach Lund, med henblik på at give lettilgængelige og anvendelige råd om sund kost og levevis, og opskrifter på nemme hverdagsretter med grøntsager som hovedingrediens. 

Det er en inspirations- og brugsbog med mange gode råd om kost- og livsstilsvaner, der nemt kan anvendes i dagligdagen med henblik på at opnå en større grad af sundhed og velvære. Bogen kommer blandt andet rundt om emner som alkohol, bevægelse, digitale vaner, emballage, hudpleje, kosttilskud, søvn og hvile og giver en gennemgang af en række fødevarers sundhedsfordele og anvendelsesmuligheder. Der er konkrete kostråd til dagens måltider og nemme og enkle opskrifter med mange af de nævnte fødevarer som ingredienser.

Bestil bogen her.

Til kamp for MODER JORD er en skønlitterær roman som er skrevet af forfatter og rådgiver Kim Risør, og bogen handler om hvordan Moder Jord trues af en invasiv art og the point of no return nærmer sig hastigt, uden at der sættes tilstrækkeligt ind til trods for de gode intentioner. 

Det hele eskalerer, da en ekstrem aktivist tager affære, og ord bliver til handling. Pludselig bliver hans løsninger en del af selve problemet, og næsten ingen ved besked om hans umenneskelige ideer, før det er ved at være for sent. 

Det store spørgsmål er, hvad der skal til for at sikre menneskehedens overlevelse − i harmoni med Moder Jord... og os selv.

Bestil bogen her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg