tirsdag den 14. april 2020

Nye udgivelser hos Forlaget mellemgaard - april 2020


MÅNEDENS UDGIVELSER - APRIL 2020

I dag udgiver Forlaget mellemgaard 28 nye titler, som svinger fra digte til børnebøger. Der er bøger til enhver smag! Bøgerne kan ses herunder i vores collage.


I disse tider med Corona, hvor mange af os må blive hjemme fra skoler og arbejde, er der ikke noget der er mere oplagt, end at give sig selv lov til at læse en god bog. Hos Forlaget mellemgaard kan vores bøger både bestilles som fysiske bøger, og som e-bøger, hvilket er en super mulighed for dem, som er bange for at blive smittet, eller helst ikke vil ned i butikken.

Pas godt på jer selv og på hinanden!

Titler der udkommer denne måned:

FRA MOSES TIL SUPERMAN

Superhelte er større end nogensinde her 80 år efter skabelsen af Superman og Batman, de første moderne superhelte. Men historien går langt længere tilbage end 80 år. Nordisk og græsk mytologi og ikke mindst Bibelen har haft kæmpe indflydelse på, hvad en superhelt er og gør. Superheltenes rødder er religiøse, især jødiske.

Bogen koster 149,95 DKK, og kan købes her.

JEPPE AAKJÆR OG THØGER LARSEN

Korrespondancen mellem Thøger Larsen og Jeppe Aakjær igennem 25 år er aldrig tidligere blevet udgivet samlet.

Brevene fortæller om et stærkt venskab mellem de to digtere, om det jyske fremstød på parnasset omkring 1900, om konflikterne mellem den københavnske presse og de jyske forfattere; og brevvekslingen giver i sin helhed et nuanceret indblik i tidens litterære atmosfære.

Brevene giver også et dybere kendskab til de to digteres personlighed, deres gensidige lydhørhed og konstruktive kritik og viser udviklingen i deres kunst.

Alt dette har en selvfølgelig interesse for forskningen, men brevene er i sig selv engagerende læsning for almindelige læsere, der stadig opfatter Den store Generations forfattere som skabere af særdeles nærværende digtning.

Bogen koster 199,95 DKK, og kan købes her.

SATANKULTEN PÅ ANHOLT

Knud Langkow var manden bag Satankulten på Anholt, sataniske mønter, et utal af mystiske breve og mange andre mystiske ting, der har rystet, undret og trukket tråde gennem mange årtier. Knuds virke er blevet vendt og drejet, beskrevet og filmatiseret mange gange genne tiden, og denne bog er blot endnu en lille brik i puslespillet. En bog, der også beskriver Knuds baggrund og opvækst − det, der har formet og skabt denne bemærkelsesværdige mand.

Bogen koster 269,95 DKK, og kan købes her.

KINA - DEN TRUENDE SUPERMAGT

Den franske filosof og debattør Bernard-Henri Lévy forholder sig meget kritisk til den danske Kinapolitik. I forbindelse med modtagelse af pandaerne i foråret 2019 gav han udtryk for, at den danske regering burde ”vågne op” og erkende, at det kommunistiske Kina er en truende og udemokratisk magt. Den opfordring gælder utvivlsomt også for den ny regering.

Denne bogs forfatter deler Lévys vurdering. Danmark bør tale rent ud om de alvorlige krænkelser af menneskerettighederne i Kina. Frihed og demokrati bør ikke komme i anden række i forhold til det handelsmæssige. Viggo Fischer mener, som han giver udtryk for i denne bog, at vi bør lytte til de kinesiske borgerrettighedsforkæmpere og bidrage til, at de bliver hørt.

Bogen koster 259,95 DKK, og kan købes her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Månedens forfatter - Maj 2024

    Månedens forfatter - Maj 2024     Claus Bryld I denne måned, maj 2024 , er Forlaget mellemgaards udvalgte forfatter: Claus Bryld, der ud...

Populære indlæg