fredag den 5. marts 2021

Ugens anbefaling, uge 9

 

UGENS ANBEFALING


Marts har meldt sin ankomst, så hvorfor ikke gå den i møde med Leonard Mortensen og Mikkel Thelin Hauges "Sommerfugl" 🦋 

Værket af en samling bestående af 42 surrealistiske og dramatiske noveller, som alle får deres læser op ad stolen. Samlingen skildre nogle barske og dramatiske realiteter, som forfatterne også selv tager stilling til sidst i deres bog. 

Lad dig selv blive overrasket, skræmt og forundret. Læs bogen!








Et uddrag fra bogen
Det blev juleaften, og det eneste, han kunne tænke på, var, at alle andre hyggede sig med deres familie. Det gjorde, at han fik selvmordstanker, men han gjorde dog ikke alvor af det. Han lå i sengen om aftenen og følte kun ensomhed og tomhed. Hvad skulle han mon lave i morgen udover at være ensom og forladt? Ingenting. For han havde jo intet at tage sig til, da han jo lige netop var alene i mørket.




Om forfatterne

Mikkel Hauge (f. 1983) er en tidligere hårdtarbejdende håndværker, salgsassistent og kok med en masse livserfaring. Nu grandmaster og kunstner. Har oplevet mange steder i verden og har et syn på andre samfund og kulturer. Kæmper for miljø, mennesker og dyr skal have det godt.

Leonard Mortensen (f. 1987) er spirituel politisk teoretiker. Fik et kald som grøn guru i 2014 og har siden haft direkte kontakt til jordens grønne energi.




Bogen kan som altid købes på vores hjemmeside www.mellemgaard.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg