mandag den 19. december 2022

Ugens anbefaling uge 51

 UGENS ANBEFALING

UGE 51

I denne uge anbefaler vi "49 dage i Borland"

Bogen udkom den 21/11/22, og den kan stærkt anbefales! 


Om bogen

Rengøringsfolk finder den rabiate leder af socialistpartiet, Bio Herman, druknet i sin swimmingpool. Det viser sig, at han er blevet myrdet. Da politiet undersøger hans villa, opdager man en hemmelig bunker med narkotikalager, våben og sprængstoffer. Man finder også en kommandocentral med moderne kommunikationsudstyr. Der skal være valg i det fiktive Borland, og præsident Abot Penna forventer genvalg. Men en fanatisk organisation ønsker en anden samfundsmodel, og den søger at destabilisere det eksisterende styre gennem en række aktioner. Endemålet er at tage magten ved et kup. Det viser sig hurtigt, at Bio Herman er leder af en af de aktive celler. 49 dage i Borland – Det er mit land er fortællingen om et land gennemsyret af korruption, kriminalitet, grådighed og en noget anløben moral. Med stigende styrke udfordres den siddende præsident fra mange sider.



Om forfatteren

Thomas Würtz har en kandidatgrad i økonomi og har haft flere ledende stillinger i en stor international koncern med flere års ophold i udlandet. I dag nyder han sit otium i København.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg