onsdag den 31. august 2016

mellemgaard udgiver hver måned mange forskellige genre - her et udpluk fra August


På mange planer og i stor detaljerigdom skildrer Kosova de historiske begivenheder omkring århundredeskiftet, der senere førte til den kosovariske nations fødsel. Et af højdepunkterne er den minutiøse skildring af en af de mest dramatiske miljøkampagner, en dansk miljøaktivist har deltaget i – lukningen af blysmelteriet i Zvecan.

Klik på billedet for mere info

En mus har skåret sig på en flaske, og en anden mus har brændt sig på et cigaretskod. Affald fra mennesker giver de små mus skader, men nu skal det være slut.

Klik på billedet for mere info 
Bogen er skrevet med henblik på at imødekomme de nye skriftlige rammer for skriftlig fremstilling med adgang til internettet. I hvert kapitel er der en opgave, som handler om søgning og anvendelse af informationsteknologi. 
Desuden indeholder den grammatikopgaver, som fokuserer på de fejltyper eleverne typisk laver.
Overordnet sigter alle kapitlerne mod at styrke elevernes ordforråd samt tekstforståelse.

Klik på billedet for mere info

Kim så sin skolekæreste Elina blive tæsket ihjel. Eller kun halvt ihjel, for ni år senere dukker hun op i hans liv. I skolen havde de et særdeles turbulent forhold, og han har følt sig skyldig siden mordet, fordi han ikke kunne afværge det.Gensynet river Kims verden op, så han flakser rundt i følelser, sære idéer og Elinas kriminelle voksenliv, hvor han suges ind i medskyld

Klik på billedet på mere info

Husk alle bøgerne både fås som papirbøger og E-bøger 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar