onsdag den 31. august 2016

Spændende romaner fra mellemgaard tager dig med rundt i verden

En fortælling om en familiefar, der får nok af de evindelige skænderier i familien. Han gør det, som andre i lignende situationer kun drømmer om. Han forlader familien en dag hvor hans kone er på arbejde, og børnene i skole. Han vil til Canada og starte en ny tilværelse.

Klik på billedet for mere info

Den venlige, jordbundne vognmand Åke Nilsson fra Kiruna er godt på vej mod pensionisttilværelsen, da han får tilbudt en sidste køretur med sit lastvognstog.Fortællingen beskriver Nilssons oplevelser som turist på turen gennem Europa med besøg i flere spændende storbyer og ad omveje frem mod Sicilien og retur til Lapland. Undervejs løber vognmanden ind i forskellige uventede dramatiske begivenheder og udfordringer, men han møder også kærligheden. Alligevel er der masser af tid til at lade tankerne fare, som han har for vane, når han er på langfart.

Klik på billedet for mere info

Henrik har som arbejdsløs nu tid til at tænke tilbage på sit liv, lige fra han som barn drømte om at blive pianist, over tilværelsen som knokledyr i et mindre vellykket ægteskab, til han fandt en ny partner.Manden midtimellem er en varm og humoristisk roman om hverdagens glæder og dramaer, der fører læseren fra 1970’erne frem til 2010’erne.

Klik på billedet for mere info

Husk at bøger både fås som papirbøger og E-bøger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar