tirsdag den 6. september 2016

Flere nye spændende august-udgivelser

Husk alle bøger både fås som papirbøger og E-bøger


http://mellemgaard.dk/product/manden-i-kolonihaven-1490/
En sen nat forsøger en lokal forretningsmand at hyre ham til at undersøge en utroskabssag. Madsen har sine tvivl, men lader sig overtale. Opgaven er trods alt simpel og vil kunne kaste en solid dynge jyske dollars af sig, og hvad kan vel gå galt?
Velkommen til kolonihaven – og en vaskeægte, lavspændt, vestjysk action-krimi.

Klik på billedet for mere info

http://mellemgaard.dk/product/pilgrimmen-1495/
På sin vandring på caminoen fra Saint-Jean-Pied-de Port til Santiago de Compostela og videre til Finisterre møder Pilgrimmen mangen et spøjst menneske og fortæller sine usandsynlige historier. Ingen tror ham; han er en løgner, siger man.

Klik på billedet for mere info

http://mellemgaard.dk/product/shamanens-far-1497/
Vibeke er en eventyrer. I sin søgen efter shamaner og den shamanistiske visdom rejser hun alene til Sibirien og Mongoliet. Hun lever blandt nomaderne i Mongoliet, tilbringer en vinter derude i isnende kulde, rider med bjørnejægere og bliver selv shaman. Tuja, den hvide shaman, kalder de hende. Hun møder sin far i København, men pludselig forsvinder hun. Er hun blevet kidnappet? Faren, der er læge, vil finde hende. Han følger hendes spor via London til Østen. Her kommer han ud for mange farer. Lever blandt flodfolket på Mekongfloden, blandt partisaner i Burma og Laos, kommer i fængsel i Bangkok. Flygter, men er nu forfulgt både af politi og gangstere. Vibeke er også i fare. Hun finder sine shamankræfter frem og lærer tai-chi. Både far og datter oplever Østens mystik og kærligheden, men kan de modstå de mange farer og finde sammen?

Klik på billedet for mere info

Ingen kommentarer:

Send en kommentar