onsdag den 7. september 2016

Glæd jer til d.12. september, hvor der kommer spændende nyt fra mellemgaard

Historien udspiller sig i Den Store Gamle Eventyrskov, hvor vores hovedpersoner bor i deres træhus. Løve og Tiger er altid sultne om morgenen. Episoderne handler om dagens jagt på morgenmadscornflakes, hvad der forhindrer denne jagt, hvad der sker, hvem de møder osv. Løve og Tiger er et par hjælpsomme dyr, der altid har deres moral i orden. De kunne have lært det fra Emma Gads Takt og Tone, hvis de altså kunne læse. Men det kan de ikke, så det er bare sådan, de kære dyr er. Og sådan som vi alle bør være.

Klik på billedet for mere info


Pan og pindprinsen er et klassisk eventyr, der har fået en overhaling, så det er blevet tidssvarende. I de eventyr, som vi alle fik læst højt som børn, var der altid en morale eller en beskrivelse af samfundsmæssige udfordringer eller problematikker. Det gælder også for Pan og pindprinsen, der er den første børnebog på dansk, der i eventyrform beskæftiger sig med homoseksualitet. Historien er en hyldest til mangfoldigheden, og den understreger vigtigheden af, at man accepterer den måde, man selv og andre er skabt og lever på.

Klik på billedet for mere info
Angstens edderkoppespind fortæller Christina Bech Gottlieb om sit liv i digtform. Vi får et unikt indblik i hendes inderste følelser og tanker og lærer et menneske og dets skæbne at kende. Vi hører om, hvordan det er at gå ned med stress og angst, og hvad der sker, når man får diagnosen PTSD i hånden og føler verden bryde sammen. Men digtene handler også om, hvordan man kan kæmpe sig op af det sorte hul igen og vende tilbage til et godt liv.

Klik på billedet for mere info

Systemisk pædagogik er skrevet for at pege på områder og kompetencer, som er nødvendige for at kunne forbedre trivsel og læring for både elever og personale på skolerne, og den peger på en brugbar vej gennem kompleksiteten.

Klik på billedet for mere info

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg