tirsdag den 3. juli 2018

Nye udgivelser

3 år, 7 måneder og 26 dage - en stressramts dagbog
af Ulla Christ Kiil

Ulla Christ Kiils bog er tanker, problemstillinger og situationer set indefra med en stressramts øjne. 
3 år, 7 måneder og 26 dage er et hjælpemiddel, der samtidig advarer folk med stress-symptomer. Den henvender sig ofret for stress, de uforstående pårørende, til arbejdsgivere som et redskab til håndtering af ansatte med stress, til socialrådgivere og sagsbehandlere. 

Bogen er horisontudvidende for alle, som vil have en større viden om, hvad der sker inde i hovedet på et stressramt medlem af vores samfund. Den beskriver, hvor nedbrydende samfundet er skruet sammen for stressramte, og hvor godt et helbred det egentlig kræver at være syg, hvis man vil have en chance for at komme ovenpå igen. 

3 år, 7 måneder og 26 dage arbejder med den ramtes helt almindelige dagligdag, aktiveringer, arbejdsprøvninger, møder med sagsbehandlere, læger og psykologer, og om hvordan loven og inkompetente personer kan forværre sygdommen. 

Ulla Christ Kiils budskab er at man er ikke svag, hvis man bliver stressramt. Man har blot været stærk for længe.





Om forfatteren



Ulla Christ Kiil er født i Esbjerg i 1962 og er uddannet inden for kontor og regnskab. I knap 20 år har hun arbejdet som sælger, både som lønmodtager og selvstændig. Sideløbende har hun været musiker og underholdt til utallige fester. En dag blev alt mørkt i hendes sind, hun måtte sygemelde sig med stress og begyndte at skrive dagbog. I dag arbejder hun på kontor og holder foredrag, men hendes store hobby er at skrive børnemusik til gavn for børns bevægelse og motoriske udvikling med sin Ullabulla-figur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg