fredag den 8. februar 2019

Vægten af omstændigheder og Domicilet og andre noveller


Titler:                Vægten af omstændigheder og Domicilet og andre noveller

Forfatter:          Esbern Juhl

Genre:              Fiktiv selvbiografisk fortælling

Udgivelse:        4. februar 2019


Vægten af omstændigheder og Domicilet og andre noveller er Esbern Juhls dobbelte bogdebut. Esbern Juhl er født i 1974 og bor i Vejle. Han er uddannet cand.mag. og har primært beskæftiget sig med kommunikation. 
Esbern Juhl

I Vægten af omstændigheder møder vi bogens 45-årige fortæller, Malthe Hviid, der ser tilbage på sit liv. Bogen er en fiktiv selvbiografisk fortælling, der gennem tematiske kapitler omhandler en række emner såsom musik, alkohol, rejser, kærligheden og døden. Malthe Hviid fremhæver emnerne i sine erindringer fra hans barndom og ungdom, hvor han gør sig overvejelser om sin og menneskets eksistens. Bogen er derfor af filosofisk karakter og giver læseren et ganske unikt indblik i en mands refleksioner og livssyn. 
Vægten af omstændigheder

Domicilet og andre noveller består af tredive kortere tekster, hvor Esbern Juhl har fokus på tilfældigheder. I denne bog møder vi vilkårlige personer, der udsættes for meget tilfældige begivenheder. En mand oplever en sand tychobrahesdag. To tvillingebørn finder en snedig måde at tjene penge på. En gæst på en café undrer sig over pudsige sammentræf. Vi får et snapshot af hverdagen hos personerne, der på trods af tilfældighederne oplever, at de har forbindelse til større overvejelser, som knytter sig til filosofiske, psykologiske og matematiske emner med skæbnen som centralt punkt. 
Domicilet og andre noveller

Hvis du er til fortællinger med finurlige twists og uventede slutninger, så læs Domicilet og andre noveller. Du vil blive udfordret af uforudsigelige handlinger. Mød for eksempel de snedige tvillingebørn i Practical joke og i Brudens far slutter bryllupstalen langtfra som forventet. 

Vægten af omstændigheder og Domicilet og andre noveller er tilgængelige i din boghandel, eller de kan købes direkte nemt og hurtigt på Forlaget mellemgaards hjemmeside, hvor de tilbydes på tryk og som ebog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 16

  UGE 16 I denne uge anbefaler vi bogen "Manden, der aldrig blev født", der er skrevet af Klaus Nørgaard Jørgensen.  Bogen handler...

Populære indlæg