tirsdag den 30. maj 2023

Ugens anbefaling uge 22

 

UGENS ANBEFALING

UGE 22

I denne uge anbefaler vi bogen "Fra Horsens til Himalaya"

Bogen handler om Per Allan Jensen, der er på vej ind i et borgerligt liv med bil, ejerlejlighed og et godt job, men en række tilfældige hændelser realiserer hans drøm om at forandre hans liv.

Den er utrolig velskrevet og kan stærkt anbefales!

Om bogen

Per Allan Jensen er 31 år og på vej ind i et borgerligt liv med bil, ejerlejlighed og godt job i it-branchen, da tilfældige hændelser sætter skub i realiseringen af en drøm om at forandre sit liv. Han sælger sin lejlighed, får orlov fra jobbet og tager på en lang og primitiv rejse til Sydasien. Oplevelser blandt fjerntliggende landes kølige bjergtoppe får ham til at tage sit liv op til revision. Hvad vil han egentlig med sin tilværelse?

 Fra Horsens til Himalaya er fortællingen om en dreng, der vokser op med en håndfast opdragelse i 1950’ernes småborgerlige provinsmiljø og får sin skoleuddannelse i brydningstiden mellem den sorte skole og tressernes frigørelsestendenser. Omgivelserne vil et, men inderst inde er der en stædig kerne i ham, der vil noget andet.

 Vendepunktet er første del af en beretning i tre dele. En historie om at følge sit hjerte, selv om man er i tvivl. Om at træffe valg og om at udfordre sig selv til det yderste. Og om at være stædig, når livet presser en helt derud, hvor man føler, man ikke længere kan bunde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 19

  UGE 19 I denne uge anbefaler vi bogen "Mellem blomster og pigtråd", der er skrevet af Gerd Secher Bogen handler om alternative l...

Populære indlæg