torsdag den 23. maj 2024

Ugens anbefaling - uge 25

 

UGE 25

I denne uge anbefaler vi bogen 'Ekkoer fra skyggeland', som er skrevet af Nikolaj Tarp og Claus Reenberg.

Bogen er en fortælling for børn og unge. Den virkelig verden og Skyggeland er smeltet sammen, så derfor må Henriette og Esben gøre noget.


Den er utrolig velskrevet og kan stærkt anbefales! 



Om bogen

Esben og Henriette vender hjem, men intet er, som det plejer. Huset og gaderne er tomme. Alle, de kender, er forsvundet, som om de ikke længere eksisterer. Det er lykkedes Mindefortæreren at smelte den virkelige verden og Skyggeland sammen, og nu, hvor vennerne er splittet op, er det kun et spørgsmål om tid, før alt og alle, de elsker, er væk for evigt.
Men midt i fortvivlelsen begynder tabte minder at dukke op som ekkoer fra fortiden, der guider Esben og Henriette i retning af deres venner og mod det endelige opgør med Mindefortæreren.


Uddrag af bogen
Endnu en stemme begyndte at grine. Stemmen kom fra en anden fakkel. Endnu en stemme begyndte. Og endnu en. Og fem flere. Indenfor få sekunder var det, som om gruppen var omringet af grinende børn. Grinene tog til. De blev højere og højere. Voldsommere og voldsommere. 
“STOP!” råbte Lise, mens hun holdt sig for ørerne, og så blev der stille som graven. 
“Det virkede,” smilede Søren til Lise. “Sejt.”
Så lød der et bump bag dem. Nogen eller noget havde ramt gulvet nede for enden af gangen, hvor de var kommet ind. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 35

  UGE 35 I denne uge anbefaler vi kogebogen 'Vi ses til bålmad', som er skrevet af Stine Nürnberg. Dette er en kogebog, hvor du kan ...

Populære indlæg