tirsdag den 5. december 2023

Ugens anbefaling - uge 49

 

UGENS ANBEFALING

UGE 49

I denne uge anbefaler vi bogen "Ét sekund", som er skrevet af Lisa Metz.

Bogen handler om Olivia, som, på en fly tur fra Tokyo til Seoul, møder Hyunki. Det viser sig, at Hyunki er medlem af en berømt K-POP gruppe, som går under navnet MEOW. Relationen udvikler sig, og de to falder hurtigt for hinanden.

Den er utrolig velskrevet og kan stærkt anbefales! 


Om bogen

På et fly mellem Tokyo og Seoul møder designeren Olivia Hyunki, som hun falder i snak med. Hvad hun senere finder ud af, er, at han er et af medlemmerne fra k-pop-gruppen MEOW. Olivia er blevet ansat hos XM Entertainment og skal arbejde tæt sammen med gruppen i sit nye job. Olivia og Hyunki bliver hurtigt tiltrukket af hinanden, men en ansat ved navn Harin har en anden dagsorden og har egne planer om en fremtid med Hyunki.
Bogen Ét sekund er næste bog i rækken efter Jeg har aldrig og er oprindeligt skrevet som en fanfiction inspireret af k-pop-verdenen. Bøgerne handler om hvert af de syv medlemmer i k-pop-gruppen MEOW, og alle bøger kan stå alene som individuelle historier.
Ét sekund
 byder på drama, romantik og masser af intimitet og erotik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg