tirsdag den 9. januar 2024

Ugens anbefaling - uge 2

 

UGENS ANBEFALING

UGE 2

I denne uge anbefaler vi bogen "FRA HORSENS TIL HIMALAYA - Bind 2", som er skrevet af Per Allan Jensen.

Bogen handler om Per Allan Jensen, som vender tilbage fra en særdeles betydelig rejse, der har ændret hans liv. 

Bogen er utrolig velskrevet og kan stærkt anbefales! 


Om bogen

I starten af 1984 vender Per Allan Jensen tilbage fra den rejse, der skulle få afgørende indflydelse på hans liv, og som er beskrevet i Vendepunktet, som er første bind af trilogien Fra Horsens til Himalaya.
Fuld kraft frem og bremsen i handler om årene efter forfatterens hjemkomst fra den skelsættende rejse. Fokus er i høj grad på de mange lange rejser, men vi får også indblik i forfatterens liv i kollektiv samt et afgørende jobskifte. Tilværelsen former sig på mange måder perfekt, og Per Allan har intet ønske om, at den skal ændres nævneværdigt. Men så viser det sig, at skæbnen har endnu et vendepunkt i ærmet.

Per Allan er medlem af De Berejstes Klub og holder gerne foredrag om de mange rejser, der fulgte i kølvandet på den første lange rejse i 1983-84. Sammenlagt er det foreløbig blevet til næsten ni års rejser med oplevelser i 133 lande på syv kontinenter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg