mandag den 4. marts 2024

Ugens anbefaling - uge 10


UGE 10

I denne uge anbefaler vi bogen "Hvorfor løber du så langt", som er skrevet af Anne Marie Geisler Andersen. 


Bogen handler om maratonløb blandt den danske befolkning, og hvorfor det er så populært. Forfatteren Anne Marie Geisler Andersen vil fortælle, hvorfor flere hun og flere danskere vælger at løbe så langt!


Den er utrolig velskrevet og kan stærkt anbefales! 



Om bogen

Først blev maratonløb et hit hos danskerne. Da det blev allemandseje, begyndte vi at bevæge os ud på længere distancer. Først var det triatlon, hvor flere prøver kræfter med halve og hele ironmen. De senere år har ultraløb vundet indpas. Ultraløb er løb, der er længere end maratondistancen.
Men hvorfor løber vi overhovedet så langt? Hvad er det, der motiverer os til at bevæge os helt derud, hvor alt andet er skrællet af, og hvor det kun handler om at sætte den ene fod foran den anden?
Dette vil Anne Marie Geisler Andersen, en af Danmarks bedste kvindelige 24-timersløbere gennem tiden, forsøge at svare på. Et spørgsmål, der for alvor blev interessant, da hun, efter at have sat tre Danmarksrekorder i streg, stoppede midt i et løb, fordi hun ikke længere vidste, hvorfor hun løb. Bogen berører også den mentale sundhed, og hvordan Anne Marie har løbet fra sine depressioner. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg