mandag den 18. marts 2024

Ugens anbefaling - uge 12

 

UGE 12

I denne uge anbefaler vi bogen "Kan vi undgå en ny storkrig? Europas frihed på spil", som er skrevet af Viggo Fischer.


Bogen handler om usikkerheden skabt af Rusland i nutidens samfund. Forfatteren giver en vurdering af udviklingen i vores verdensdel siden 2. verdenskrig.


Den er utrolig relevant og kan stærkt anbefales! 


Om bogen

Den optimisme, der har præget os europæere i årtier, har i 2022 fået et alvorlig tilbageslag. Den ny krig iværksat af Rusland skaber usikkerhed om vores fremtid. Forfatteren af denne bog giver en samlet vurdering af udviklingen i vores verdensdel siden afslutningen af 2. Verdenskrig. Han tager udgangspunkt i konkrete erfaringer og pointerer, at vi betaler en pris for naivitet over for styret i Kreml. Viggo Fischer mener, at vi for længst burde have forstået den fare, vi var stillet overfor. Det gælder også i forholdet til det andet store diktatur, det kinesiske. Men udsigten er ikke alene mørk. Står demokratierne sammen, kan vi være forhåbningsfulde. Læserne tages med på en historisk rejse med nye perspektiver. Også til det store østasiatiske demokrati Japan, der er begyndt at finde sin form som en aktiv deltager i de frie landes samarbejde.


Kan vi undgå en ny storkrig? Forfatteren er optimist, hvis demokratierne viser styrke og undgår de fejl, som førte til krigen i 1939. Danmark yder et bidrag ved at styrke sit forsvar, blandt andet med de nye avancerede amerikanske fly, som ses herunder.

1 kommentar:

  1. Thank you for consistently delivering content that stimulates thought and introspection. Join in on discussions about updates and patches for Aviator on our blog.

    SvarSlet

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg