mandag den 11. marts 2024

Ugens anbefaling - uge 11

UGE 11

I denne uge anbefaler vi bogen "Det stiltiende drab", som er skrevet af Steen B.J.

Bogen handler om Team Milton, der skal løse en yderst spændende udfordring, da politiet ikke kan finde gerningsmanden. Derfor må Team Milton hjælpe med at finde den skyldige.

Den er utrolig spændende og kan stærkt anbefales! 



Om bogen

Forestil dig, at du kender en, der er blevet dræbt, men politiet kan ikke finde den skyldige, selvom den skyldige på mærkværdig vis kan være lige inden for rækkevidde, men hver gang tvinges efterforskningen til at kigge i nye retninger. Sådan en sag bliver denne gang udfordringen for Team Milton bestående af Ella, Silas, Ibsen og Milton med den nybagte mor Li-Mei på sidelinjen.

Kvinden Eve kommer oprindeligt fra Tyrkiet og bliver gift med Terkel, men da hun bliver skudt, afhøres hendes eksmand, Terkel. Her begynder så en mærkværdig opklaringssag for Team Milton, som ikke ligner andre opklaringssager, da anonyme breve forsøger at sætte sit præg på opklaringsarbejdet på en yderst speciel måde. Bedst som de tror, at deres motiv vil føre dem til gerningsmanden, lukkes muligheden på grund af manglende beviser. Facetterne og kompleksiteten i denne opklaringssag bliver først helt tydelige, da den rigtige gerningsmand afsløres og afhøres. 

Til trods for at Li-Mei lige er kommet hjem fra barsel med sin søn, arbejder hun tæt sammen med Milton om opklaringen af denne sag. Hun føler sig dog fanget af de kinesiske mødre, der er overpylrede og kommenterer på måden, hvorpå hun har indrettet sit liv som karrieremor. Konflikten optrappes, og løsninger savnes.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg