Om forlagetForlaget mellemgaard udgiver mange nye titler om året. Vi elsker bøger og vil derfor ikke låse os fast på en snæver udgivelsesprofil. Vi satser bredt, for den gode historie findes i alle genrer og længder. Derfor finder du alt fra børnebøger, romaner, erindringsromaner, selvhjælpsbøger, hobbybøger, sci-fi, fantasy og voksenkrimier til faglitteratur og lyrik.

Vi udgiver forfattere, der appellerer til et bredt publikum såvel som dem, der har en smallere læserskare. Vi byder på kvalitetsunderholdning til alle aldersgrupper, og vi har også næring til både krop og sjæl i form af selvhjælpsbøger. Derudover har vores populære kogebøger også masser af ideer til den sunde livsstil samt fristelser til den søde tand.
Vi kan godt lide den personlige vinkel. Hvad enten det er biografien eller hobbybogen, så ved vi, at der findes mange fascinerende og nyttige erfaringer hos almindelige danskere med spændende skæbner og kreative sind.


Hos Mellemgaard kan vi rigtig godt lide at sætte os i lænestolen med en god gammeldags papirbog, men vi ved også, at det ikke altid er muligt. Derfor udgiver vi også vores bøger som e-bøger, så du har adgang til den gode læseoplevelse på farten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling uge 27

 UGENS ANBEFALING UGE 27 I denne uge anbefaler vi DAWNSTAR-SAGAEN.  De er en spændende fantasy-saga af Bjarne Nordberg Pedersen som er værd ...

Populære indlæg