onsdag den 31. august 2016

Se her! Et udpluk af vores nye bøger

"Denne bog ligner gamle dages venindebog, men vi vil gerne invitere både venner og veninder, både kvinder og mænd, både børn og voksne til at lytte og spørge og til at være med....Hvornår har du sidst prøvet at lægge telefonen væk og sætte dig ned med en ven og tale sammen om: Hvad optager dig lige nu? Hvad bekymrer dig? Hvad er du glad for og hvorfor? Det giver en dyb glæde at få lov til at åbne sig for en ven, der lytter."

Bogen fås både som papirbog og E-bog
Klik på bogen for mere info

Kong Conrad er død, og Niram er kommet i hænderne på den nådesløse Sigwe. Sammen med en lille flok venner prøver Alihas at starte et oprør, men frygt har grebet landets befolkning, og ingen tør sætte sig op mod Sigwe.

Bogen fås både som papirbog og E-bog
Klik på bogen for mere info

Man siger, at kærligheden har mange ansigter. Det har den også i denne bog, hvor de to hovedpersoner kæmper en brav kamp for at finde vej gennem livet uden at snuble for meget.Man følger med spænding, hvordan det går personerne i denne bog fra de mødes i England, og til deres veje skilles i en dansk provinsby. Det er en psykologisk tour de force gennem tider, steder og begivenheder, som vi alle sammen kan identificere os med.

Bogen fås både som papirbog og E-bog
Klik på bogen for mere info

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 16

  UGE 16 I denne uge anbefaler vi bogen "Manden, der aldrig blev født", der er skrevet af Klaus Nørgaard Jørgensen.  Bogen handler...

Populære indlæg