mandag den 25. januar 2021

Ugens anbefaling, uge 4

UGENS ANBEFALING


Så er det igen mandag, og trods det ellers er solskinsvejr i dag, føles alle dage lidt grå i Januar.

Derfor anbefaler vi denne uge at i anskaffer jer Bjarne Gertz:

Blues for Bonnie.


Bogen er perfekt til at blive indenfor i varmen med.

Køb den på www.mellemgaard.dk. 

_________________________________________________________________




Cykelbud og kursusstuderende Max støder tilfældigt på den unge prostituerede pige, Bonnie, og forelsker sig. Efter nogle hindringer bliver hans kærlighed gengældt, og han har store planer for dem begge. Efter en lykkelig sommer sammen på Hans og Kirstines gård, Max’s tidligere ferieforældre, og med alt gjort parat til at de, mens Max går på landbrugsskole, kan bo sammen i stuehuset på en nabogård, Hans har overtaget, forsvinder Bonnie, der er taget alene til København for at forberede flytningen af deres ting, men efter et par dage ikke mere giver lyd fra sig. Max er knust. Han forsøger at finde hende, men selv om han får sine kammerater fra dengang han var gadebarn, til at hjælpe sig, er Bonnie som sunket i jorden. Max fortsætter sit liv, men har ikke glemt Bonnie. En dag modtager han en pakke med et større kontantbeløb, tilsyneladende sendt af Bonnie. Max genoptager eftersøgningen med fornyet håb.




BJARNE GERTZ, cand.mag. i engelsk og latin, tidligere amanuensis, kandidatstipendiat, gymnasielærer, bibliotekar, jazzmusiker, m.m., oversætter af Shakespeare og andre elizabethanske sonetdigtere, forfatter til romaner, skuespil, noveller, samt en romanserie om arbejdersønnen Kristian, der bliver akademiker, en personligt fortalt historie om Danmark og danskerne fra besættelsestiden til halvfemserne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg