tirsdag den 1. august 2023

Ugens anbefaling uge 31

 

UGENS ANBEFALING

UGE 30

I denne uge anbefaler vi bogen "Genopdrag din indre vagthund" af Annette Sigshøj

Bogen handler om at bearbejde traumer, og forklarer hvordan du kan se dit nervesystem som en "vagthund". Den præsenterer øvelser, der kan hjælpe dig med at genopdrage vagthunden og skabe ro i nervesystemet.

Den er utrolig velskrevet og kan stærkt anbefales! 


Om bogen

Har du oplevet traumer eller kriser, der i dag formindsker dit energiniveau og begrænser din dagligdag? Eller har du drømme, du ikke længere tør følge, fordi du hæmmes af frygt og uønskede, måske ubevidste, forestillinger, der får dig til at holde dig tilbage?

I denne bog kan du få redskaber og forskellige øvelser til at forstå og håndtere traumer. Bogen giver dig bevidsthed og forklarer, hvordan du kan se dit nervesystem som en ”vagthund”. Du præsenteres for øvelser, der kan hjælpe dig med at genopdrage vagthunden og skabe ro i nervesystemet. Et vigtigt redskab er f.eks. at kende din ”bremse”. Bremsen hjælper dig til at få kontrol over situationer, hvor tidligere traumer påvirker din adfærd. 

Bliv forundret over, hvor stor en betydning traumer har, og lær, hvordan du gennem øvelser træner din bevidsthed, så du kan skabe forandringer og leve dit liv frit. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 19

  UGE 19 I denne uge anbefaler vi bogen "Mellem blomster og pigtråd", der er skrevet af Gerd Secher Bogen handler om alternative l...

Populære indlæg