onsdag den 28. september 2016

Litteratursiden.dk har anmeldt Peter A. Bergs "Manden midtimellem"

Se anmeldelsen her! 

I Manden midtimellem læser vi om 62 årige Henriks liv. Både hvad der sker i hans liv nu og tilbageblik gennem de sidste 40 år. Ungdomsår, to ægteskaber, hans karriere, drømme, arbejdsløshed, og hvordan krigen i Afghanistan kommer tæt på, da både hans nye kones datter og svigersøn deltager i den.
En feel good roman roman om en ganske almindelig mands liv. Sproget er godt, letflydende og mange steder helt poetisk. Der bliver leget sprogligt med fortid og nutid. Handlingen fænger fra første side, og selvom handlingen består af hverdagens glæder og skærmydsler, er der indbyggede dramaer, som holder læsernes interesse fangen. En bog, måske mest for dem på 50+, der kan få genopfrisket egne minder. En bog, der ville være god at læse i de mange læsekredse, der findes, fordi der er mange gode emner at tage fat på: Arbejdsløshed, kærlighed, krig, familie, bøsser og det at møde kærligheden igen i en moden alder. En god roman fra en debutant, som vi gerne vil høre mere fra.

http://www.litteratursiden.dk/anmeldelser/manden-midtimellem

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg