mandag den 22. juni 2020

Test: hvilke bøger skal du læse?

Er du i tvivl om hvilken bogtype der er bedst til dig? Så læs med her og bliv klogere.


Herunder har vi skrevet kort om hvilke bøger der kunne passe til dig, ud fra dine personlighedstræk. Vi håber derfor I kan blive klogere på, hvilken bogtype der ville passe godt med jeres personlighed, så I kan finde den rette bog at læse henover sommeren.


Den kreative
Er du den kreative i din vennegruppe, som altid er den der giver malerier, hjemmestrikket tøj, eller andet DIY til dine venner og familie? Så er det helt sikkert en af disse hobbybøger, der er lige noget for dig!
Broderi for kreative brodøser er en bog til dig der elsker at brodere, men som mangler ny inspiration. Der er opskrifter på mange sjove og personlige dekorationer! 
Bogen koster 199,95 kr., og kan købes her.


Strikkede krammedyr er en kreativ bog med opskrifter på 12 hjemmestrikkede dyr. Dermed kan du undgå at købe legetøjsdyr fremstillet i Kina, men i stedet give dit barn eller barnebarn et helt unikt og personligt krammedyr!
Bogen koster 169,95 kr., og kan købes her.


Den tøsede
Hvis du er den tøsede pige i din venindegruppe, som elsker sminke, lyserød, og søde sager, så har vi her samlet nogle bøger der er perfekte for dig!

Mig og Dig er skrevet af mor og datter, og bogen handler om 11-årige Mira der står i en masse dilemmaer, og er tvunget til at træffe et valg. 
Bogen koster 149,95 kr., og kan købes her.




















Følelsesmæssigt Beriget er skrevet af den unge forfatter Alberte Dissing. Bogen er centreret omkring kærligheden, og udformer sig i forskellige essays og sentenser, der inviterer læsere til at digte med.
Bogen koster 149,95 kr., og kan købes her.

Den fantasifulde
Hvis du har læst alle Harry Potter bøgerne, og ikke kan få nok af magi og andet der tilhører fantasiverdenen, så skal du helt sikkert læse en af vores fantasy-bøger.
Emilie Månestjerne er første bind i en ny spændende serie, der handler om den 16-årige pige Emilie, der opdager at hun har magiske kræfter. Bogen er perfekt til den fantasifulde teenagepige!
Bogen koster 269,95 kr., og kan købes her.

Drømmefanger af Christian Kronow hører til fantasy genren, og handler om hovedpersonen Saxo. Det er en bog der har fået forrygende anmeldelser, og egner sig til jer der ønsker lidt ekstra gru!
Bogen koster 259,95 kr., og kan købes her.


Den nysgerrige
Er du nysgerrig af natur, og elsker du at læse om detektivarbejde og mysterier? Så kan det være at en god krimi lige er sagen for dig!





















Firmaet Jesus Kristus I-IV er vor tids mest kontroversielle romaner, idet de gennem fakta og fiktion gør op med den største magt, verden har set: kirken!
Bogen koster 299,95 kr., og kan købes her.
















Mord i Marseille er en spændende krimi der involvere rejser, barberblade, og aftershave! Læs mere om denne sjove kombi, i denne krimi. 
Bogen koster 299,95 kr., og kan købes her.


Den spirituelle
Elsker du alt spirituelt, og har du hang til at vælge alternative metoder frem for de traditionelle? Så har vi er stort udvalg af bøger, der vil opfylde dit behov. 




















I denne lille håndbog får du en nem guide til at starte op med brugen af krystaller. Forfatter Nynne Sommer forklarer step-by-step hvordan du bedst vælger dine krystaller, hvad du skal være opmærksom på ift. købet, og hvordan du renser, oplader, samt bruger dine krystaller.
Bogen koster 149,95 kr., og kan købes her.




















Drømme fra Himlen er fortællinger om drømme og deres betydninger. En spændende bog il dig der gerne vil lære mere om dig selv igennem dine drømme. 
Bogen koster 149,95 kr., og kan købes her.



Har du ikke fundet den rette bog til dig under vores forslag? Så kan du finde mange flere af slagsen på vores hjemmeside www.mellemgaard.dk. God læselyst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg