mandag den 15. juni 2020

NYE UDGIVELSER JUNI 2020




NYE UDGIVELSER - JUNI 2020

I dag, den 15. juni, udkommer der 30 nye titler fra mellemgaards forfattere.
Denne måned byder på bøger fra alle genre, til enhver smag. 
Så tag et kig her og klik ind her og find din næste sommerbog. 
Nedenfor kan der læses om nogle af bøgerne. 

MIG OG DIG 
af Christina og Kirtsen Nordstrøm 

Mira er lige fyldt 11 år. Desværre drukner hendes fødselsdag i sorg og uro, fordi hendes lillebror, Jonas, dagen før blev kørt ned. Var det Miras skyld? Er hun bare sådan en ond søster, der kun tænker på sig selv? Det var jo Mira, der skulle passe på Jonas, men hun gad ikke. Hun havde hovedet fyldt med andre tanker.

Nu har Mira det megadårligt, men ingen af de voksne omkring hende lægger mærke til det. Mira går alene med sine tanker og den dårlige samvittighed.

Heldigvis har hun sin bedste veninde, Fie. De to kaster sig sammen ud i at opleve den første forelskelse. Der er bare det ved det, at Mira er forelsket i den forkerte dreng, og det kan hun ikke fortælle til nogen. Ikke engang til Fie. Er alting ved Mira bare helt forkert?



Bogen koster 149,95 kr. og kan købes her


NATURLIGT SUND
af Paolo Lovisetti Scamihorn

Naturligt sund er en samling velsmagende og sunde opskrifter, der også indeholder en masse tip til at tilberede sæsonens frugter og grøntsager, som er så vigtige for vores sundhed. Ved at spise godt og have sunde livsstilsvaner (ingen rygning, begrænset alkoholindtag og daglig fysisk aktivitet) kan du tabe dig, hvis du har brug for det, sænke dit blodtryk, sænke kolesterol- og blodsukkerniveauet, styrke dit immunforsvar, få en sund tarmflora, få mere energi, føle dig yngre og smukkere og forebygge en række sygdomme.
Bogen er oversat fra italiensk af Louise Monk.


Bogen koster 198 kr. og kan købes her


FIRMAET JESUS KRISTUS 
af  Nick Messenger

Firmaet Jesus Kristus I-IV er vor tids mest kontroversielle romaner, idet de gennem fakta og fiktion gør op med den største magt, verden har set: kirken!

Videnskabsmanden og teologen Nick nægter at bøje sig for kirkens påstande og dogmer. Nick undersøger, hvad der i virkeligheden ligger bagved. Søren Kierkegaard så det og skrev om det allerede for mere end 160 år siden, men kirken og verden tav.

Undersøgelserne sætter Nicks passion i brand og tvinger ham til at gå imod kirkens magtvælde og dens kyniske håndlangere, der ikke skyer nogen midler for at bevare status quo.

Ved hjælp fra Nicks datter, Lois, araberen Ali, professoren Abel, taxachauffører og mange andre hvirvles Nick ind i dramatiske begivenheder i byerne København, Rom, Annaba i Algier og Bangkok og Phuket i Thailand. Nick tvinges til underjordiske undersøgelser, dykning, arkæologisk tyveri og sjælesørgertjeneste for myrdede katolske jesuitter. Ved hjælp af moderne videnskabelige undersøgelser oversætter Nick et originalt 2.000 år gammelt papyrusdokument, der afslører kirkens bedrageri.


Bogen koster 299,95 kr. og kan købes her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg