tirsdag den 2. februar 2021

Ugens anbefaling, uge 5

 UGENS ANBEFALING


Så er det blevet tid til endnu en omgang "Ugens anbefaling." Med kun uger til Valentines dag, er det på tide at komme i det romantiske hjørne. Derfor anbefaler vi på Forlaget mellemgaard, at gå i gang med én af Kate Rothwells gribende kærlighedshistorier.  

Bogen er en af mange historiske romancer, skrevet af Rothwell. Mange af dem er ved at blive oversat til dansk, og udkommer løbende. Allerede nu kan flere titler bestilles og forudbestilles på vores hjemmeside.  

__________________________________________

DEN VIDUNDERLIGE

Af Kate Rothwell




Michael McCann behandler kvinder anstændigt, og han gør ingen uddtagelse med Timona Calverson, selvom hun er klædt i laset tøj. Måske er hun bare en gådefuld kvinde, men Michael fast besluttet på at beskytte hende, om det så blot er for en nat. Timona kan ikke få sig selv til at fortælle, hvem hun i virkeligheden er – eller at hendes rige familie vil betale mange penge for at få hende tilbage. Hun ved ikke meget om Michael McCann, bortset fra at han er parat til at give sin sidste kop te til en fremmed, og at han har medlidenhed nok til at eje den grimmeste hund på jorden. Men den flotte irers uventede venlighed har vundet hendes lunefulde hjerte – nu og for altid.




Om forfatteren


Kate Rothwell er prisvindende forfatter, der også udgiver under navnet Summer Devon. Hun skriver flere forskellige typer kærlighedsromaner, bl.a. historiske som Den vidunderlige.









www.mellemgaard.dk 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg