fredag den 6. august 2021

UGE 31'S ANBEFALING

 UGENS ANBEFALING 

UGE 31

Denne uges anbefaling er en speciel en af slagsen. Du har nemlig mulig for at vinde bogen. Læs med for at finde ud af hvordan! 


Ugens anbefaling er i denne uge Christa Rosteds "Da vi drømte", som handler om tre unge mennesker, Lea, Kim og Dina. Vi følger de tre i et år, 1979-80, hvor forelskelse, kampen om Byggeren, forældre og fremtiden fylder. Verden er i forandring, og Lea, Kim og Dina lever intenst og omfavner det ny, der er på vej. Da året er omme, er de tre hver især blevet klogere på, hvem de er, og hvor de vil hen med en ny bagage af glæder og tab.


Du har mulighed for at vinde "Da vi drømte" genne
m konkurrencen på Forlaget mellemgaards Facebook-side. Både siden og konkurrencen kan du se gennem dette link: Forlaget mellemgaard | Facebook
Skynd dig ind og deltag i konkurrencen!


Om forfatteren
Christa Rosted er født på Frederiksberg i 1952. Hun er cand.mag. fra Københavns Universitet i 1980. Efter studiet underviste hun tre år i gymnasiet. Senere arbejdede hun i mere end tyve år som programmør. Sprog og litteratur har altid spillet en stor rolle i hendes liv. Hun bor på Nørrebro, som hun holder meget af.

Uddrag fra bogen
Kim var igen parat til at underholde. Og med et stort grin kastede han sig over Lea, væltede hende om i de røde og gyldne blade og kildede hende, indtil hun grinende og hikstende bad ham om at lade hende slippe. Så var det Dinas tur. Da hun så, hvad der var på vej, flygtede hun ind blandt træerne, men selvfølgelig var Kim langt hurtigere. Han fangede hende, tog hende, som var hun en sæk fjer, og kastede hende op i luften, så hun udstødte små glade indignerede hvin. Dernæst rullede han hende rundt i rødgyldne blade, mens Lea hjalp til med at kilde hende.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg