Ugens anbefaling
Wuhu, så er vi igen tilbage med endnu en uges anbefaling.
Det er længe siden, vi har anbefalet en kogebog.
I denne uge, hopper vi en tur til det nordlige Italien. Her er fokus den lækre krydderurt basilikum, som er udgangspunktet i samtlige opskrifter, både fra det salte og søde køkken.
Fantastiske måltider, til næsten ingen penge. Udgivelsen får derfor vores varmeste anbefaling.
Bogen kan som altid købes via vores hjemmeside, www.mellemgaard.dk eller I din lokale boghandler.
Tusind varme hilsner, fra Team mellemgaard
***
DUFTEN AF BASILIKUM
Om bogen:
Basilikum indgår i alle bogens opskrifter. Det er en herlig krydderurt med både en fantastisk duft og smag. Den indgår som en fast del af mange madretter i den del af Norditalien, som hedder Ligurien. Her dyrkes store mængder af den basilikum, der hedder bredbladet basilikum (genovesisk basilikum). Det er denne basilikum, der er grundlaget for denne bog, og som kan købes i næsten alle supermarkeder. Basilikum fremmer sundheden på flere områder og øger sexlysten hos både kvinder og mænd. De mange opskrifter er samlet og brugt gennem 40 år og består både af gammelkendte – for eksempel ægte pesto – og ikke så kendte. Udover opskrifterne er der i bogen afsnit om at dyrke basilikum i vindueskarmen, kunsten at forføre og elskovsmidler.
Om forfatterne:
Niels og Stine Bekkevold er far og datter. Ligurien i Norditalien har spillet en meget stor rolle i familiens liv, og de er kommet i området og haft hus gennem mere end 30 år. Niels Bekkevold har altid været optaget af italiensk mad, der jo både er fuld af smag og sundhed. Han har skrevet nogle bøger gennem årene – specielt om førstehjælp. I dag er han pensionist. Stine Bekkevold har fået Norditalien helt under huden gennem de utallige besøg der, familien har haft gennem de mange år. Hun har altid været interesseret i madlavning og driver i dag en cateringforretning.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar