tirsdag den 22. februar 2022

Ugens anbefaling, uge 8





UGENS ANBEFALING


Det glemte slot, er en skøn roman som er skrevet af Tine Mangor Grave.
Derfor kan vi denne uge anbefale, at i tager med hovedpersonen Sophie på en fantastisk rejse. Selvom vi ikke er så heldige at befinde os på et slot, er der ingen tvivl om, at der er tale om en perfekt læseoplevelse her i uge 8. 



Uddrag af bogen



”Kom,” hørte hun en stemme sige.

Hun fulgte lyden og gik nærmere hen mod den skikkelse der sad ved pejsen, pakket godt ind i tæpper og med en bog i hånden. Skikkelsen der kom til syne, viste sig at være en gammel mand.

”Kom nærmere,” sagde han igen og viftede med hånden, som tegn på, at hun skulle komme tættere på. Da hun gik helt frem og stillede sig foran ham, kiggede han med smilende øje op på hende, tog fat om hendes hånd med begge sine hænder og sagde:

”Årh, hvor var godt, at du kom tilbage, Marie-Claire, jeg har sådan savnet dig, min kære lille pige.”


Om forfatteren

Tine Mangor Grave er født og opvokset i Brede i Kongens Lyngby, et sted, der står hendes hjerte meget nært. Hun har skrevet lige så længe, hun kan huske. Hun er dyb romantiker, tror på prinsen på den hvide hest, og det er gennemgående i hendes materiale.



Bogen kan som altid købes på vores hjemmeside www.mellemgaard.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 16

  UGE 16 I denne uge anbefaler vi bogen "Manden, der aldrig blev født", der er skrevet af Klaus Nørgaard Jørgensen.  Bogen handler...

Populære indlæg