mandag den 16. marts 2020

Nye udgivelser - Marts 2020




MÅNEDENS UDGIVELSER - MARTS 2020

I dag udgiver Forlaget mellemgaard 24 nye titler, som svinger fra rejsebøger til børnebøger. Der er bøger til enhver smag! Bøgerne kan ses herunder i vores collage. 


I disse tider med Corona, hvor mange af os må blive hjemme fra skoler og arbejde, er der ikke noget der er mere oplagt, end at give sig selv lov til at læse en god bog. Hos Forlaget mellemgaard kan vores bøger både bestilles som fysiske bøger, og som e-bøger, hvilket er en super mulighed for dem, som er bange for at blive smittet, eller helst ikke vil ned i butikken.
Pas godt på jer selv og på hinanden!

Bøger der blandt andet udkommer i dag:

ASTA VIOLA HOLDER SOMMERFERIE af Annette Sohn.
Asta Viola, som alle kalder for Søster Lagkage, har sommerferie, men hun keder sig, for hendes mor og far har travlt med at male og lave om i deres lejlighed. Alle andre er taget på ferie, så der er kun hendes lillebror, Bertil, at lege med, og han vil helst lege med Lego, og Asta Viola, som er så kageglad, vil helst lege bagerbutik. Men så en dag sker der noget. I nabolejligheden flytter der en ny pige ind.

En bog om det at holde sommerferie hjemme, om at kede sig, om venskab og selvfølgelig også med et par kagefristelser. Køb bogen her.

FRI af Mustafa Sayegh


Drengen Mulle vokser op i et roligt rækkehuskvarter i Ribe blandt danske venner, og senere i sine teenageår flytter han med familien til ghettoen i en lejlighed på 2. sal i Kolding blandt muslimske venner. Fri er en fortælling om, hvordan Mulle brød med forventningerne fra sine forældre og omgivelser, og hvordan han brød med et radikalt miljø, som han giftede sig ind i. Det er en fortælling om identitet og det at finde sig selv i splittelsen mellem to kulturer.

Fortællingen er baseret på en sand historie.

FRI har allerede nu fået meget omtale i medierne, grundet Mustafa Sayeghs holdninger til Islam og integration. Læs mere om bogen, og køb den her.

YOLO af Sarah-Ann Hunt
Vi har kun ét liv, og man lever kun én gang, og derfor er det vigtigt, at vi lever godt, og som vi gerne vil. Det er ikke altid lige let, og det kræver mod, sved og tårer at indfri, udleve og opfylde ens store ambitioner, mange forventninger, højeste ønsker og største drømme.

Hvis du kan lide en god historie og et godt eventyr, er dette bogen for dig. Bogen her er en rejsebog med traditionelle og farverige rejseskildringer, men langtfra en rejsebog,som alle andre. Ud over store oplevelser og spændende eventyr giver den et glimt af sjælen og et indblik i livet samt dets mange spørgsmål, udfordringer og opture såvel som nedture. Med lige dele humor, selvindsigt og skæve røverhistorier bevæger vi os Jorden rundt gennem alverdens lande og inspireres, guides og ledes mod nye horisonter og fjerne destinationer. At rejse er vitterligt at leve, men det er ikke altid lige eksotisk, glamourøst, uproblematisk eller ufarligt, til gengæld er det en god historie.

The biggest adventure you can take, is to live the life of your dreams #YOLO

Sarah-Ann Hunt er en berejst person, der har oplevet en hel masse ting, og rejst i flere lande end de fleste kommer til på én livstid. Hendes bog er medrivende og inspirerende, og er klart forlagets anbefaling, hvis du planlægger at skulle rejse jorden rundt (eller blot til 1 af de 7 kontinenter Sarah-Ann har været i). Køb den her


Se udvalget af alle vores nye marts-bøger, og bestil din bog i dag på Forlaget mellemgaard, eller hos din lokale bogforhandler 📚

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg