mandag den 23. marts 2020

Boganmeldelse nr. 2 af "Pulserende Hjerter"

Boganmeldelse af Pulserende Hjerter

Boganmelder: Kia Bach
Forfatter: Bente Schrøder Rasmussen
Udgivelsesdato: 16. marts 2020
Køb bogen her

Bente Schrøder Rasmussen, som har boet rigtig mange år i Rom og ved alt om romerske og Italienske forhold, har skrevet en spændende krimi med et stort og spændende persongalleri. Vi møder bl.a. Lea, en dansk kunstner bosat i Rom, Juan og Lorenzo hendes to venner, Juan er mexicaner og kok og Lorenzo er romer og arkæolog. Så møder vi også Coca, en smuk og lidt mystik antikvitetshandler af mexikansk afstamning. Lea har en god veninde Bodil fra Danmark, som studerer på det Danske Institut. Endelig har vi Mario Saponaro, den flotte politikommissær i Rom.

I Rom finder man en ung kvinde dræbt ved Tiberens bred. Liget har været frosset ned og er slemt skamferet. Da Lea senere ser en rekonstruktion af mordet på tv, ser hun, at liget har en tatovering hun genkender, og hun føler hun er nødt til at henvende sig til politiet. Da hun henvender sig til politiet opstår der straks en stor tiltrækning mellem hende og politikommissær Mario Saponaro. De to finder sammen på flere planer og herefter følger en jagt på at finde ud af, hvem morderen er. Vi kommer godt rundt i Rom og omegn og besøger mithræet under San Clemente, vi er til karneval i Villa Medici og vi er på udflugt til Nemisøen. Vi er jo også flere gange på piazzale Flaminio, hvor politistationen ligger og besøger også det Danske Institut i Rom tæt ved. Det hele slutter dramatisk i Mexico City, hvor alt bliver opklaret.

Er du glad for krimier og vild med Rom er det bare med at skænke et stort glas hvidvin op og derefter dykke ned i sofaen med Bente Rasmussens krimi “Pulserende hjerter” og tage en udflugt rundt i Rom og omegn fuld af spænding.

KIA BACH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 16

  UGE 16 I denne uge anbefaler vi bogen "Manden, der aldrig blev født", der er skrevet af Klaus Nørgaard Jørgensen.  Bogen handler...

Populære indlæg