mandag den 30. marts 2020

5 hobbybøger, der kan gøre Corona-tiden mere underholdende!

5 hobbybøger til DIG!

Hvis du ligesom os, ikke kan komme i skole, ned og træne i dit lokale fitness center, eller bare på arbejde, så har vi nu samlet 5 hobbybøger til dig, så du kan lære noget nyt, samt dræbe kedsomheden i disse Corona-tider!

Krystalviden for begyndere

I denne lille håndbog får du en nem guide til at starte op med brugen af krystaller. Nynne Sommer forklarer step-by-step, hvordan du bedst vælger dine krystaller, hvad du skal være opmærksom på i forhold til købet, og hvordan du renser, oplader samt bruger dine krystaller. Derudover finder du lister over, hvilke krystaller og sten der ikke tåler sollys eller vand, samt hvilke krystaller der er potentielt giftige. Du får samlet alt, hvad du har behov for at vide for at gøre krystallerne til en spændende del af dit liv.

Bogen koster 149,95 kr. og kan købes her

Broderi - for kreative brodøser

Elsker du at brodere, men mangler ny inspiration, så er denne bog lige noget for dig. Der skal ofte ikke meget til for at fremstille personlige og sjove dekorationer. Med nål og tråd kan man simpelthen skabe de mest fantastiske broderier, og med udgangspunkt i de frie sting giver denne bog dig et bredt udvalg af ideer hertil.
Lad skaberglæden og broderilysten indfinde sig – kun fantasien sætter grænser. I bogen finder du både stingforklaringer samt monteringsforslag til alle viste idéforslag.



















Bogen koster 199,95 kr. og kan købes her


Brygning af æblecider

Produktion af en god æblecider kræver gode æbler og fantastiske æblesorter. Æblesorter er et skattekammer af lækre smags-, aroma- og flavourindtryk, og der gemmer sig et væld af spændende og velsmagende krydsninger mellem æblesorterne.
Denne bog præsenterer tre gode udførlige opskrifter på æblecider produceret med forskellige bryggemetoder og teknikker, som du nemt kan producere hjemme i køkkenet. Dertil præsenteres forskellige gærtyper, der er yderst velegnet til at brygge en god æblecider. Der gives en lang række bud på, hvordan du kan krydre smagen af en god æblecider, så du nemt kan videreudvikle på smagsprofilen af æblecideren derhjemme.

Bogen koster 199,95 kr. og kan købes her

Gruppehop, Kålormestafet og andre lege - 102 indendørs og udendørs lege for børn og voksne

Skal du arrangere en sjov og aktiv fødselsdag, firmafest, polterabend, klassefest eller en familie sammenkomst, der godt må være lidt anderledes?

I så fald vil denne bog være en god hjælp. Den indeholder enkle beskrivelser af mere end 100 aktiviteter, som er nemme at gå til. For hver aktivitet er angivet antal deltagere, alder, varighed, om der skal bruges vand, om man bliver snavset eller våd, og om den foregår ude eller inde. Med andre ord er det nemt at finde frem til lige præcis den eller de aktiviteter, der passer til dit formål.

Bogen koster 220,00 kr. og kan købes her

Strikkede krammedyr

Forfatteren skriver: En strikkebog til store piger, mødre og bedstemødre og til dig, der hellere vil strikke søde dyr end at hækle dem. Jeg indrømmer, at jeg er vild med dyr og har en stor svaghed for krammedyr. Jeg syntes, at der manglede en bog med strikkeopskrifter, da jeg synes, det er meget lettere at strikke end at hækle. Derfor har jeg lavet opskrifter til 12 par dyr og opskrifter til tøj til dem. Dyrene er mærket efter sværhedsgrad, så piger, der har strikkelyst, også kan være med. Der er forklaringer på detaljerne, så dyrene får hver deres egen personlighed.

Jeg håber, at rigtig mange børn får glæde af mine krammedyr.


Bogen koster 169,95 kr. og kan købes her












Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg