fredag den 12. marts 2021

UGENS ANBEFALING, UGE 10

 

UGENS ANBEFALING


Uge 10 er for alvor skudt i gang. Foråret er også startet og med den begynder naturen også at spire. Ugens anbefaling handler om,  hvordan kærlighed kan gro steder, som man ikke først regnede med var muligt. 
Ugens anbefaling er "Ondskabens kærlighed" og er
 skrevet af Tine Mangor Grave. 


I bogen møder man karakteren Cathrine, som i sin barndom er blevet mobbet af sin klassekammerat Carsten. Efter 20 år mødes de igen til et jubilæum, men et hukommelsestab skaber afstand mellem de to. Kan kærligheden sejre eller vil det gamle had ødelægge dem, hvis hukommelsen kommer tilbage? 


Lad dig selv rive med på denne fantastiske, kærlige rejse mellem Cathrine og Carsen. Læs bogen!













Uddrag af bogen

I det samme begyndte hans mobil, der lå på havebordet, at vibrere. Carsten slap meget modvilligt Cathrine, og uden at tænke sig om tog han mobilen og sagde med et dybt og meget irriteret suk.

”Ja? Nåh hej, Nette.” Han havde knap nok sagt Nettes navn, før Cathrine havde vredet sig ud af hans favntag.

”Nåh, så hun betyder ikke noget for dig?” råbte Cathrine vredt.

”CATHRINE!” råbte Carsten af sine lungers fulde kraft i et forsøg på at stoppe hende, men hun havde allerede vendte sig om og var løbet ind i huset. Hun greb sin jakke og stormede ud af huset, ud til sin bil, startede den og var på vej væk med hvinende dæk.




Om forfatteren


Tine Mangor Grave er født og opvokset i Brede i Kongens Lyngby, et sted, der står hendes hjerte meget nært. Hun har skrevet lige så længe, hun kan huske. Hun er dyb romantiker, tror på prinsen på den hvide hest, og det er gennemgående i hendes materiale.




Bogen kan som altid købes på vores hjemmeside www.mellemgaard.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg