tirsdag den 2. november 2021

UGE 44'S ANBEFALING

 UGENS ANBEFALING 

UGE 44


Angst er svær. Al psykisk sygdom er svær og ikke noget, man griner ad - Eller hvad? 

Kathrine Fjord Madsen er forfatteren bag Psykisk syg! - Fremmede tanker rykker ind, og hun giver dig lov til at grine af hende og hendes angst. 

Hverdagen kan være hård, nærmest umulig for folk med en psykisk sygdom, og i bogen kan du følge med i Kathrines kamp om at få lov til at leve sit liv på sine præmisser og ikke angstens. 

Bogen er bare et lille udpluk af tanker og følelser. Hvis vi skulle igennem hele Kathrines oplevelse med angst, så ville bogen blive ulideligt lang, sørgelig og strid at komme igennem, og det er ikke meningen. 

Med lidt humor og højt humør, så kommer Kathrine igennem sit liv. Har du det svært med din angst og ser ingen grund til at grine, hverken med eller ad dig selv? Så grin ad de tossede, ja megairrationelle tanker som Kathrine kan få. Kathrine må du nemlig gerne grine sammen med. 


Om Kathrine Fjord Madsen 
Kathrine Fjord Madsen er 28 år gammel og lider af generaliseret angst, en diagnose, hun fik som 21- årig men har levet med hele sit liv. Kathrine er founder af hjemmesiden www.sammenskidervipaatabuet.com, som deler andres historier med psykisk sygdom. Derudover er hun uddannet serviceøkonom med fokus på eventmanagement og projektmanagement.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg