mandag den 4. maj 2020

Bøger til Mors Dag

Få inspiration til mors-dags gaven her!

Mors dag er lige om hjørnet, ja faktisk er det allerede på søndag, og i denne anledning har vi her samlet 6 forskellige bøger, som er god inspiration til mulige gavekøb. Der er bøger til enhver smag! Bestiller du dem i dag, skal de nok nå frem inden søndag. :-)

Linjeform af Nete Krøll er en digtsamling, der tager udgangspunkt i de fire årstider. Det er en digtsamling der ønsker at bringe poesi ud til en større læserkreds. Denne bog er perfekt til kvinden, som elsker letlæselige digte og poesi!
Bogen koster 149,95 og kan købes her.

Skæbneportrætter af Aase Paaskesen Schmidt er en skønlitterær roman der handler om kærlighed, forhold, nydelse, og andre sensuelle emner! Det er en bog der kan gives som gave til din kone/partner, som tak for at være en elskelig og kærlig mor for jeres børn! 
Bogen koster 249,95 kr. og kan købes her.

Jeg elsker dig i medgang og modgang af Joan Elise, certificeret Mindfullness Coach med speciale i parforhold og skilsmisser, er en bog der skal hjælpe dig og din partner med at huske hinanden på hvorfor i elsker hinanden. Det er den perfekte gave til din hustru, som tak for at være en god mor og parter gennem livet. En sand kærlighedserklæring! 
Bogen koster 149,95 kr. og kan købes her.

Fjorten dage i Eves liv af Gitte Paracha Thorhauge handler om Eve. Den følger hende 14 dage igennem livet, fra hun er en lille glad og bekymringsfri pige på syv år, indtil hendes halvfjerdsårs fødselsdag. De fjorten dage handler om sorger og glæder igennem Eves liv, og hvordan det former hendes udvikling. En fantastisk bog, der handler om bearbejdelse af sorg og glæder. En god gaveidé til kvinden der måske selv har mistet, og kan relatere til Eve. 
Bogen koster 249,95 kr. og kan købes her.

Så gå dog fra ham! af Luna Munk, også kendt fra det populære TV show 'De Unge Mødre', har skrevet denne bog omkring hendes tidligere forhold, der bar præg af både fysisk og psykisk vold. Det er en barsk, men vigtig fortælling om hvorfor man ikke bare går fra en person, men bliver ved dem, trods deres misbrug. Det er nemlig lettere sagt end gjort. Denne bog er et godt valg til alene moren, eller hende der gerne vil blive klogere på hvordan man lever med, og kommer ud at et usundt forhold. 
Bogen koster 169,95 kr. og kan købes her.

Smag gennem generationer af Natascha Christensen, Annesofie Walther & Michelle Tromborg er en kogebog der indeholder opskrifter på både forretter, hovedretter, desserter, samt tilbehør og snacks. Det er også en fortælling om mad og retter, som er gået i arv gennem generationer. Dette er en bog der kan gives i gave til alle kvinder, der godt kan lide at lave mad og bage. 
Bogen koster 198,- kr. og kan købes her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg