mandag den 18. maj 2020

Nye udgivelser fra Forlaget mellemgaard

Udgivelser for maj måned

I dag, den 18. maj, udgiver vi 27 nye titler! Vi har en god blanding af alle genrer, og derfor kan vi garantere at der er noget for enhver. 

Går du med tanker om at gå på kur, men orker ikke alle restriktionerne? Så er Mamma Mia! Kuren måske noget for dig! Her kan du nemlig nyde et glas vin og spise pasta, og stadig have mulighed for at tabe dig. 
Bogen koster 289,95 DKK, og kan købes her.

Eller higer du efter at læse en god krimi, der er spækket med spænding og efterforskninger? Så har vi Dødemasken, der helt sikkert er noget for dig! En krimi der følger den unge pige Olivia, og hendes mystiske liv på en plantage i Louisiana.
Bogen koster 259,95 DKK, og kan købes her

Det kan også være du leder efter en god bog til dit barn eller barnebarn? Og dertil kan vi anbefale Anton skal konfirmeres, som følger den unge dreng Anton og hans kammerater, gennem året med konfirmationsforberedelser. Bogen er en underholdende og ny måde, at fortælle religionshistorien på. Kan også læses af voksne.
Bogen koster 199,95 DKK, og kan købes her.


Er du journalist eller anmelder, og vil du gerne modtage et eksemplar af en af vores bøger? Kontakt da Salg og Marketing på salg.mellemgaard@gmail.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg