tirsdag den 8. juni 2021

Ugens anbefaling, uge 23

Ugens anbefaling, uge 23


Født ved trolddom

Ugens anbefaling er i denne omgang et brag af en fantasy roman. Født ved trolddom, er perfekt sommerferie læsning. 2'eren i serien er på vej, så du må hellere få læst den første med det samme. Bogen kommer både i dansk og engelsk udgave (Born from magic.)

Vi er vilde med romanen, her på Forlaget mellemgaard, og anbefaler bestemt bogen til all
e aldre!





Forældreløse Nate og Emma bor i den lille søvnige by Oak Tree Creek. Verden omkring dem har været igennem en større omvæltning, da det er blevet afsløret, at de mange overnaturlige væsner fra eventyrene og folketroen rent faktisk eksisterer og har levet skjult blandt den menneskelige befolkning. Nu bliver disse væsner generelt kaldt De Andre.

Der sker et mord i den lille by. Den myrdede er blevet slået ihjel i en form for ritual. Det og så et mærkeligt natligt besøg, hvor Nate er alene hjemme, sender ham ind i De Andres verden. En kamp med tiden begynder, hvor han skal finde ud af, hvad hans mareridt betyder, og hvilke personer der er relateret til mordet, før det er for sent.




Anette Guldager Boye (f. 1969 i Odense) er cand.mag. i historie og arbejder til dagligt på Odense Bys Museer. Hendes speciale omhandlede emnet trolddomsprocesser på Fyn i de gamle retsprotokoller fra 1550-1650. Gammel folketro har altid været hendes store interesse.















Køb bogen her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg