tirsdag den 29. juni 2021

Ugens anbefaling, uge 26

Ugens anbefaling

Uge 26



TURIST I TYSKLAND

- En kulturhistorisk rejse


Af Jørn Ørnstrup



Klar til sommer, sol og rejsen til vores sydlige naboer? Så er Jørn Ørnstrups fantastiske guide lige noget for dig! Tag med forfatteren på togtur ned gennem Tyskland og lær om kulturen, turismen og landets fantastiske historie. På mellemgaard savner vi at tage ud for at rejse. Vi håber, at bogen her hjælpe jer godt på vej til næste tur.


__________________________________________________________________________



På sin togrejse ned gennem Tyskland tager Jørn Ørnstrup læseren med til spændende steder, som han kender godt. Undervejs fortæller han om kulturlivet, restauranter og caféer og de personligheder, som gennem tiden har præget stederne. Samt om de politisk, dramatiske begivenheder, som har fundet sted i Tyskland. Stederne er: Flensborg, Lübeck, Hamborg, Celle, Frankfurt am Main, Mainz, Rhinen, München, Nürnberg, Erfurt, Weimar, Dresden, Leipzig, Lutherstadt Wittenberg, Potsdam. Berlin, Usedom, Rügen, Hiddensee, Rostock, Warnemünde, Wismar og Sild.
















Om forfatteren

JØRN ØRNSTRUP er cand.phil. og medlem af Danske Rejsejournalister. På sine rejser har han gennem årene skrevet
kultur- og rejseartikler for bl.a. Jyllands-Posten, Sjællandske Medier og Dagbladenes Bureau. Han har tidligere udgivet Forelsket i Lissabon, På café i Wien, Indtryk fra Østtyskland, Ned gennem Østeuropa, Ned gennem Italien, Ned gennem Frankrig og Længslernes land.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg