torsdag den 8. september 2022

Ugens anbefaling uge 38

 UGENS ANBEFALING

UGE 38


I fejringen af Brian Wind-Hansens nye udgivelse, anbefaler vi "Billie". 
En fangende og spændende børnebog der er fantastisk til børnenes fantasi. 

Bogen kan selvfølgelig købes på mellemgaard.dk

Vi ønsker Brian Wind-Hansen tillykke med udgivelsen. 


Den 13-årige Billie lever et ensomt og omstrejfende lovløst liv sammen med sin trofaste ganger, Skygge. Faktisk er hun den mest berygtede 13-årige i hele Det Vilde Vesten.
Billie har skabt sig lidt af et ry i Texas. Hun er blevet kendt som Sjælesamleren, der, ifølge rygterne, skyder hurtigere og mere præcist end nogen anden dødelig, at hun ikke kan dræbes af almindelige kugler, og at hendes far er selveste djævlen og ham, hun indsamler sjæle til. Derudover tror alle, at Sjælesamleren er en dreng, hvilket passer Billie ganske fint. Hendes køn er hendes forklædning.
Men Billies held er ved at være opbrugt. Hun får Texas’ største og mest berygtede rancher – Hank McCoy – på nakken, og snart også en umage gruppe af vedholdende dusørjægere fra Oklahoma. Det ser sort ud for Billie.

Uddrag af bogen
Billie tog en dyb indånding, og til alles overraskelse lukkede hun øjnene.
”Seks!”
Morgan så undrende på Billie med de lukkede øjne og rykkede usikkert på fødderne.
”Syv!” 
Også Hunden virkede overrasket. Han skævede spørgende til Cody.
”Otte!” 
Cody havde bemærket Billies usædvanlige handling, men lod sig ikke distrahere.
”Ni!”
I det sidste langtrukne sekund blev de dirrende spændinger i luften udspændt til det yderste og i det øjeblik, var det som om hele verden holdt vejret; ørkenen, klipperne og himlen over dem.
”TI!”
 To skud smældede, lige i rap af hinanden og så hurtigt at det lød som ét…

Om forfatteren 
Brian Wind-Hansen (f. 1986) debuterede som romanforfatter i 2019. Han er medejer og medstifter af det kunstneriske produktionsselskab Sans-1, hvortil han har skrevet adskillige dramatiserede lydfortællinger. Han har derudover skrevet et væld af teatermanuskripter, hvoraf over 50 er blevet opført på teatre rundtom i hele landet. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg