torsdag den 29. september 2022

Ugens anbefaling uge 44

 UGENS ANBEFALING 

UGE 44

I dennne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge"

Om forfatteren

Jonathan B. Erichsen er 24 år og bor i Aarhus sammen med sin kæreste. Til dagligt studerer han på Aarhus Universitet, og i fritiden er hans store passion madlavning. Han værdsætter at bruge ekstra tid i køkkenet for at udforske og kreere spændende og velsmagende mad, til trods for en lille pengepung.


At være nødsaget til at leve på et meget sparsomt budget, er noget, de fleste af os oplever på et eller andet tidspunkt i livet. Det sætter blandt andet en række begrænsninger for, hvad man kan tillade sig at smide i indkøbskurven, når der skal handles ind til dagens bedste måltid: aftensmaden. Men bare fordi at man ikke har alverdens penge at gøre godt med, behøver det ikke betyde, at man ikke kan lave velsmagende og spændende mad i sin hverdag såvel som til særlige begivenheder.

Den lille kogebog til små pengepunge indeholder tips og tricks til, hvordan du kan spare penge og samtidig lave velsmagende aftensmad. Bogens hensigt er at give dig inspiration i madlavningen, men opfordrer også til, at du gør retterne til dine egne og smager dem til, sådan som du bedst kan lide dem.

God fornøjelse!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ugens anbefaling - uge 13

  UGE 13 I denne uge anbefaler vi bogen "Jeg er ond, mørk og dyster", der er skrevet af Anders Lynnerup  Bogen handler den ung Geo...

Populære indlæg